Miselne igre

Miselne igre

Tukaj je 32 izdelkov.
Prikazujem 1 - 32 of 32 izdelkov
 • BRIGHT BUGZ EVOLUTION
   

  Čudežno leta iz roke v roko. Novo! Z aplikacijo še več trikov!Več trikov in video navodila si lahko ogledate na www.brightbugz.toys

  12,99 €
 • BRIGHT BUGZ V-LIGHT
   

  Čudežno leta iz roke v roko. Novo! Z aplikacijo še več trikov!Več trikov in video navodila si lahko ogledate na www.brightbugz.toys

  8,99 €
 • MISELNA IGRA BRAINDICE
   

  Nori na igre s kockami? Brain Dice je izziv za vas. Neverjetna matematična igra s tisoče izzivi in rešitvami!Kako igrati: 1. Odstranite kocke z nastavkov. 2. Vrzite vseh 6 kock in jih poljubno namestite v nastavke na igri. 3. Obračajte ročke na igri tako, da bo seštevek pik na ročkah enak številu pik na kocki. Na vseh 6 straneh igre!Zapomnite si:...

  19,49 €
 • MISELNA IGRA BRAINSTRING ADVANCED
   

  Naprednejše stopnje igranja kot pri Brainstring Original: svetlo obarvane elastične vrvice, 100% simetrična oblika, še bolj zahteven izziv, gumbi so enake barve kot vrvice.

  19,90 €
 • MISELNA IGRA GEAR SHIFT
   

  Miselna igra varljive zahtevnosti. Z obračanjem elementov kocke morate doseči to, da so vse ploskve svoje barve. Ko ugotovite, da obstajata 2 nivoja vrtenja elementov, se zahtevnost še poveča.

  22,90 €
 • MISELNA IGRA HOLLOW CUBE
   

  Hollow Cube Votla kocka je najnovejši izziv na področju miselnih iger. Gre za edinstveno kocko brez notranjega jedra, ki razkriva sleherni premik posameznega segmenta. Kocka navdušuje s svojim dizajnom, a ni nič manj zahtevna od običajne kocke.Potek igre 1. Premešajte barve z vrtenjem in obračanjem posameznih segmentov. 2. Nato poskusite kocko nazaj...

  19,49 €
 • MISELNA IGRA ICOSOKU
   

  IcoSoKu je super miselna igra s tisočimi izzivi. Namestite gumbe s številkami poljubno. Vaša naloga je, da sestavljanko sestavite tako, da se število pik ujema s številom na gumbu. Pripraviti si nov izziv je preprosto. Samo premešajte gumbe s števili in že imate nov izziv za reševanje! Neskončno ur zabave! Zapomnite si: »Vedno obstaja rešitev!« IcoSoKu se...

  19,90 €
 • MISELNA IGRA MOLECUBE
   

  Molecube izziv je nekaj posebnega. Sestaviti kocko na način, da ima vsaka ploskev 9 unikatnih barv! Sprejmeš izziv?Gre za izpeljanko Sudokuja z dodatkom privlačnih barv in z neverjetno tekočim mehanizmom, ki zabavo še bolj poživi.

  19,49 €
 • MISELNA IGRA MORPH'S EGG
   

  1. Obrnite jajce, da se zavrti na kateri koli osi. 2. Jajce bo hitro izgubilo svojo obliko. 3. Rešite tako, da jajce spravite nazaj v prvotno obliko.

  19,49 €
 • MISELNA IGRA POCKET CUBE
   

  Na prvi pogled je videti Pocket Cube kot enostavna 2x2 kocka, toda kar vidite ni to kar dobite. Z osjo izven centra in dvema velikostma kock, se ustvarijo najrazličnejše čudne oblike. Lahko obvladate kocko in jo postavite nazaj v prvotno obliko?

  19,49 €
 • MISELNA IGRA PYRAMINX
   

  Originalen in fascinanten izgled miselne igre je svetovno prepoznaven že 42 let. Cilj je sestaviti piramido tako, da ima vsaka ploskev svojo barvo.

  19,49 €
 • MISELNA IGRA PYRAMINX DUO
   

  Pyraminx Duo Dvojna piramida s štirimi barvami in štirimi ploskvami je primerna tako za začetnike kot mlajše igralce (od 5. leta dalje). Rešitev je vedno le nekaj potez stran, a pravi izziv je piramido pravilno sestaviti v zgolj štirih potezah.Potek igre Začnite tako, da so barve na vseh straneh pomešane. Obrnite katerikoli polovici ali zavrtite konice,...

  19,49 €
 • MISELNA IGRA SKEWB ULTIMATE
   

  Pravi izziv za vsakega ljubitelja miselnih iger! Sestaviti je potrebno kar 12 ploskev, da ima vsaka svojo barvo.

  19,49 €
 • MISELNA IGRA SKEWB XTREME
   

  Skewb Xtreme potisne zabavo miselne igre do skrajnosti! To je pravi izziv, a še vedno ga boste rešili! Odlikuje jo izredna geometrijska oblika in 10 različnih barvnih plošč, ki igro uvršča med edinstvene na tržišču.

  19,49 €
 • MISELNA IGRA VENUS PILLOW
   

  Klasična miselna igra, ki bo še naprej burila domišljijo vseh generacij! Z neverjetno silhueto in super tekočim gibanjem, ustvarja Venus Pillow neskončno navdušenje.

  19,49 €
 • MISELNI IZZIV ARROWS T3
   

  Štiri puščice, ki prebadajo srce. Je to kak Kupidov trik? Izvlecite posamezne puščice, pri tem pa pazljivo opazujte srce. Avtor: Andrej Ivanov, Rusija.

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV COASTER T4
   

  Serhiy Grabarchuk je znan snovalec miselnih iger iz Ukrajine. Skica, ki mi jo je poslal, je bila videti kot čuden dodatek za lase. A če na sestavljanko pazljivo položimo kozarec, lahko služi tudi kot podstavek. Ko boste na njem svojim gostom postregli pijačo, boste nedvomno spodbudili zanimiv pogovor. Tema: 'dodatek za lase'.

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV CYLINDER T4
   

  Kot pove že samo ime, se trik skriva v cilindru. Od zunaj ni niti enega namiga ali napotka, kako začeti. Lahko vam damo le en namig: naredite tako, kot bi želeli vdreti v sef. Pretvarjajte se, da ste vohun, ki želi s 'pretresenim, ne premešanim' martinijem v rokah vlomiti v sef, in uživajte v iskanju rešitve. Tema izziva je 'ključavnica'. Avtor: Vesa...

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV DIAMOND T1
   

  Diamant je sestavljen iz dveh delov. Povsem preprosto ju je ločiti, kar precej truda pa je potrebnega, da ju ponovno združite. To preprosto in elegantno miselno igro imate lahko vedno s seboj. Avtor: Scott Elliott, ZDA.

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV DOT T2
   

  Pravilno poravnane pike ustvarjajo linijo, ki je na površju prepletena. Izziva ni težko rešiti, zaradi njegove nežne oblike pa boste ta izdelek želeli imeti ves čas v rokah. Avtor: Akio Yamamoto, Japonska.

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV EQUA T5
   

  Izziv v obliki okroglega astronomskega modela, sestavljenega iz planeta in obroča, ki ga obdaja. Videti je, da planeta, ki je nameščen tesno znotraj obroča, ni mogoče izvleči in da ga lahko le vrtite okoli njegove osi. Pa je to res? Tema izziva je 'nebo'. Avtor: Oskar, Nizozemska.

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV GALAXY T3
   

  Kot vrtinčasta oblika galaksije ... prav zato so ta miselni izziv poimenovali Galaxy. Izziva ni težko rešiti, vendar vas bodo posamezni deli, ki se prosto gibajo, dobesedno hipnotizirali. In združiti jih bo precej težje kot razdružiti. Dobro opazujte, kako se gibajo, ko jih razdružujete, da jih boste znali ponovno združiti. Tema tega izziva je 'vozel',...

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV HELIX T5
   

  Utora v vrtečih se ploščah sta 'logaritmični spirali'. Vedno se križata pod pravim kotom, na njunem preseku pa se oblikuje kvadratna odprtina. Cilj te igre je spraviti obroč skozi odprtino. Izziv navdih črpa v vzpenjalkah. Oblika namreč spominja na cvetni popek, ki vzbrsti v cvet z ovijajočimi se viticami. Prvotni koncept sega v leto 1990, a so mu bile...

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV HOURGLASS T6
   

  Ta izziv je sestavljen iz dveh različnih delov. Zaradi premišljene oblike in zapletenega premikanja delov tega izziva ne bo lahko rešiti.

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV LABY T5
   

  Konec 19. stoletja je bila v Veliki Britaniji prava norija miselnih iger. Izvirne igre so danes sicer redke, vendar nam jih je nekaj uspelo najti na bolšjih sejmih. Nekoč priljubljeno miselno igro smo uspešno oživili v novi podobi. Ključno pri tej igri je odločno iskanje izhoda iz labirinta, ki pa ima le eno šibko točko, kjer vam to lahko uspe. Pravi...

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV LOOP T1
   

  Avtor: Vesa Timonen, Finska. Mladi snovalec miselnih izzivov Vesa Timonen je ustvaril privlačno miselno igro, navdih pa je črpal iz sestavljivega prstana, ki ga je oblikoval za svoje dekle. Ta miselni izziv je zanimiv tudi zato, ker lahko izdelek, ko sta oba dela popolno združena, uporabimo tudi kot dodatek. Izdelek odlikuje preprost, a edinstven dizajn....

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV NEWS T6
   

  Zamisel za ta izziv sem dobil, ko sem imel 19 let. Kar prešinila me je, ko sem se v snegu vračal domov, in je resnično stvaritev moje mladosti. Če bi kakorkoli pojasnjeval sestavo te igre, bi vam preveč razkril, kako jo rešiti. Zagotovo ne morem razočarati oboževalcev, ki od mene vedno pričakujejo zahtevne izzive. Poleg tega imam najraje tiste, ki ne ne...

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV NUTCASE T6
   

  Igra, ki jo je zasnoval nizozemski snovalec miselnih izzivov Oskar, ima dva cilja: 1. odstraniti malo matico tako, da razstavite ohišje. 2. spremeniti besedilo na vijaku iz 'nut-case' v 'case-nut', v čemer bodo uživali predvsem najbolj nori oboževalci miselnih izzivov (nutcases = norci). Ključna beseda je 'zaklepanje'.

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV SQUARE T5
   

  Ta izziv je sestavljen iz štirih delov, ki se združijo v kvadrat. Vam jih uspe ločiti? Ti deli pa imajo tudi skrivnost: vsakič, ko v želji, da jih spravimo v prvotno obliko, spremenimo njihovo postavitev, se spremeni tudi rešitev. Ste pripravljeni na ta izziv? Tema izziva je 'orientacija'. Avtor: Timonen, Finska.

  14,99 €
 • MISELNI IZZIV VORTEX T6
   

  Vsak od treh delov ima spiralno (vrtinčasto) telo in dva izbočena dela. Ko so sestavljeni, tvorijo plosk predmet. Da bi to zapleteno sestavo razdružili, je treba dele ločiti tridimenzionalno. Navdih za to igro je kip Asure. Asura je starodavni indijski bog in zaščitnik budizma. Podoba s tremi obrazi in šestimi rokami predstavlja Sveto Trojico.

  14,99 €
 • OBESEK MISELNA IGRA MINI MOLECUBE
   

  Molecube izziv je nekaj posebnega. Sestaviti kocko na način, da ima vsaka ploskev 9 unikatnih barv! Sprejmeš izziv?Gre za izpeljanko Sudokuja z dodatkom privlačnih barv in z neverjetno tekočim mehanizmom, ki zabavo še bolj poživi.

  12,99 €
 • OBESEK MISELNA IGRA MINI SKEWB
   

  Pravi izziv za vsakega ljubitelja miselnih iger! Sestaviti je potrebno kar 12 ploskev, da ima vsaka svojo barvo.

  12,99 €
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!