MISELNA IGRA BRAINDICE Več

MISELNA IGRA BRAINDICE

Novo

Nori na igre s kockami? Brain Dice je izziv za vas. Neverjetna matematična igra s tisoče izzivi in rešitvami!Kako igrati:

1. Odstranite kocke z nastavkov.

2. Vrzite vseh 6 kock in jih poljubno namestite v nastavke na igri.

3. Obračajte ročke na igri tako, da bo seštevek pik na ročkah enak številu pik na kocki. Na vseh 6 straneh igre!Zapomnite si: »Vedno obstaja rešitev!« Braind Dice se da vsakič rešiti pravilno. Ure in ure zabave.

Več podatkov

19,49 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
BRAINDICE

OPOZORILO! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Opozorila in informacije shranite kot napotek.
Priporočena starost: 9+
Opis in navodila: Neverjetna matematična igra s tisoče izzivi in rešitvami! Odstranite kocke z nastavkov. Vrzite 6 kock in jih poljubno namestite v nastavke. Obračajte ročke na igri tako, da bo seštevek pik na ročkah enak številu pik na kocki. Na vseh 6 straneh igre! Zapomnite si: »Vedno obstaja rešitev!« Braind Dice se da vsakič rešiti pravilno.
Poreklo: Kitajska. Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva 24, 1000 Ljubljana. www.singa.si/recenttoys
Globina (cm.):12.5
Širina:10.5
Teža (g.):193
Višina:11
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!