MISELNA IGRA BRAINSTRING ADVANCED Več

MISELNA IGRA BRAINSTRING ADVANCED

Novo

Naprednejše stopnje igranja kot pri Brainstring Original: svetlo obarvane elastične vrvice, 100% simetrična oblika, še bolj zahteven izziv, gumbi so enake barve kot vrvice.

Več podatkov

19,90 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
BRAINSTRING ADVANCED

OPOZORILO! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Opozorila in informacije shranite kot napotek.
Priporočena starost: 9+
Opis in navodila: Popularna igra Brainstring je dobila nadgradnjo! Tudi v tej izvedbi je cilj ta, da premikate barvne gumbe od luknje do luknje, dokler nimate istobarvnih gumbov poravnanih na isti ploskvi »kocke«. In seveda tudi pri tej igri vrvice v »kocki« ne smejo biti prepletene! Zaradi spremenjene oblike »kocke« je igra še zahtevnejša in zanimivejša. Postala bo pravi izziv za vas! Poreklo: Kitajska. Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva 24, 1000 Ljubljana. www.singa.si/recenttoys
Višina:13.5
Globina (cm.):16.5
Širina:13
Teža (g.):262
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!