MISELNA IGRA PYRAMINX DUO Več

MISELNA IGRA PYRAMINX DUO

Novo

Pyraminx Duo Dvojna piramida s štirimi barvami in štirimi ploskvami je primerna tako za začetnike kot mlajše igralce (od 5. leta dalje). Rešitev je vedno le nekaj potez stran, a pravi izziv je piramido pravilno sestaviti v zgolj štirih potezah.Potek igre Začnite tako, da so barve na vseh straneh pomešane. Obrnite katerikoli polovici ali zavrtite konice, da spremenite barvo. Izziv bo rešen, ko dobite štiri ravne enobarvne ploskve.

Več podatkov

19,49 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
PYRAMINX DUO

OPOZORILO! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Opozorila in informacije shranite kot napotek.
Priporočena starost: 9+
Opis in navodila: Dvojna piramida s štirimi barvami in štirimi ploskvami je primerna tako za začetnike kot mlajše igralce. Rešitev je vedno le nekaj potez stran, a pravi izziv je piramido pravilno sestaviti v zgolj štirih potezah. 1.Začnite tako, da so barve na vseh straneh pomešane. 2.Obrnite katerikoli polovici ali zavrtite konice, da spremenite barvo. 3.Izziv bo rešen, ko dobite štiri ravne enobarvne ploskve.
Poreklo: Kitajska. Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva 24, 1000 Ljubljana. www.singa.si/recenttoys
Višina:11
Globina (cm.):12.5
Širina:10.5
Teža (g.):210
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!