Skiro Hudora CLRV 250, rdeč Več

Skiro Hudora CLRV 250, rdeč

Novo

161,90 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Skiro Hudora CLRV 250 je visoko kvaliteten aluminijasti skiro. S skirojem Hudora CLRV 250 boste mobilni kjerkoli. Skiro je zložljiv, vožnja z njim pa je izredno udobna.Skiro ima dve kolesi: sprednja je premera 250 mm, zadnja ima premer 215 mm. Velikost prostora za noge: 33 x 13 cm.Krmilo je po višini nastavljivo: 93,5 - 112 cm. Ergonomsko oblikovani ročaji, zadnji in sprednji blatnik in zvonec bodo skiroju dali piko na i. Za večjo varnost poskrbi odsevna nalepka na krmilu.Dolžina skiroja je: 102 cmMaksimalna teža uporabnika: 100 kg.Opozorilo! Pri uporabi je potrebno nositi zaščitno opremo (čelado, ščitnike, rokavice).
- Izdelek je igrača in ni namenjen uporabi v javnem prometu ker ni prirejen za javni promet.
- Opozorilo! Izdelka naj ne uporabljajo otroci, mlajši od 36 mesecev, ker izdelek vsebuje majhne delce in lahko pride do zadušitve

Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!